"MIKRO" SRO-anlæg

Som et prisbilligt alternativ, for mindre vandværker, kan det være en mulighed at anvende programmet PS4 Center sammen med een evt. flere PS4 styringer eller DL1 dataloggere.  Programmet og styringerne sælges af Ørum & Jensen Elektronik A/S   

En hel del mindre, og et par større vandværker, anvender PS 4 Center programmet til indsamling og præsentation af driftdata.  
Dette er blevet muligt da programmet, der egentligt er udviklet som et hjælpeværktøj til programmering af PS4 styringer, er blevet udvidet med faciliteter der automatisk kalder op til understationer og indsamler data, og kan præsentere disse data som skærmbilleder og rapportudskrift.  
Programmet, der er særdeles betjeningsvenligt, kræver blot en PC`er med Windows 95 og minimum 16MB RAM for at fungere. 
Med PS 4 Center kan man fjernbetjene PS 4 styringer med musen, som om man stod ved siden af dem.  

Mikro SRO sk�rm
Betjeningen foregår som man er vant til på tastaturet og displayet viser, også på den fysiske styring, den valgte funktion, og de ændringer der ønskes foretaget gemmes direkte i selve styringen.  
Det er også muligt at programmere alarmer og sætpunkter fra programmet, lige som aktuel status for tilkoblede pumper, ventiler, blæser og andet udstyr kan vises sammen med tællere for registrering af drifttimer, antal starter, m3 og lignende.
Øjebliksmålinger, f.eks. signalet for udpumpet flow fra en magnetflowmåler, kan udføres med de 8 analogindgange i en PS 4 styring, og vises på skærmbilledet.  
Mikro SRO sk�rm
PS 4 og DL 1 kan gemme ( logge ) værdier med valgfri tidsintervaller, både analogmålinger og tællere som eks. øjebliks-flow og summeret-flow kan gemmes i hukommelsen.  
PS 4 Center programmet kan hente disse loggede værdier og vise dem som kurver og søjler i et diagram og i rapportform som døgn- og måneds
værdier.  
Hvis der er en printer til rådighed kan disse skrives ud. 
Mikro SRO kurver
Skærbæk kommune, døgnrapport  11.02.98
 
Frifelt Periode Total
Flow m3: 256 86249
Effekt kWh: 113 11451
 

Klik på skærmbillederne for at se et detaljeret billede!
bak